За комплекса

Информация

Туристически комплекс Андела се намира между Рила и Родопите в уникално красивата планинска местност Юндола. Заобиколени сме от гъсти борови гори, благодарение на които въздухът в околията е изключително чист. В близост до нас има няколко ски писти и влекове а на половин час път с кола се намира язовир Белмекен. По надолу ще изборим някои характеристики, заради които гостите ни ни предпочитат.

Различни опции за настаняване

При нас можете да избирате между луксозен апартамент в хотелската част на комплекса или различен клас уютни бунгала, в които освен електрически печки има и печка на дърва, която създава неповторима атмосфера.

 

Външни барбекюта

Едно от нещата с които се отличаваме са трите ни външни барбекюта. Към тях има обикновена пещ, пещ за опушване на месо и барбекю с плоча. Какво по хубаво от барбекю на чист въздух с близките хора.

 

Басейн, спа център и фитнес

На разположение на всички гости, без значение къде са настанени, са басейн, СПА център и фитнес.

 

Детски кът

Децата тук са щастливи и могат на воля да играят в чисто новия детски кът, който е в непосредствена близост до ресторанта на комплекса. Можете спокойно да похапвате или да пиете сутрешното си кафе, докато наблюдавате играта на вашето дете.

 

ресторант и лоби бар

В хотелската част на комлекса са разположени ресторант и лоби бар. Готвачите ни ползват само качествени продукти, а цените са достъпни. Ресторантът работи всеки ден от 8 до 15 и от 18 до 23 часа.

 

Уникална природа и високопланински язовир

Заобиколени сме от борова гора, благодарение на която въздухът в комплекса е изключително чист и ухае много приятно. На половин час път с кола от нас се намира язовир Белмекен.

 

Ски писта, езда на коне

Само на пет минути с кола от комплекса ни се намира комплекс Старина, където има ски влек и се предлагат разходки с коне или пони. Можете да немете екипировка и ски учител и да научите детето си да кара ски или сноуборд. Предлагат се и шейни под наем, а цените са достъпни.

 

Очакваме ви!

Работно време на рецепция

08:00 – 20:00

контакти

телефон:

0879827086

имейл

yundola@andela-bg.com

Банкова сметка

УниКредит Булбанк АД
BIC:   UNCRBGSF
IBAN:  BG28  UNCR  7630  1076  2494  62

адрес

Юндола, 4629